Volg ons Nepalese avontuur

Al het moois dat wij meemaken in Nepal dat willen wij natuurlijk met alle liefde delen met de hele wereld. Wij zullen jullie een kijkje geven in ons Nepalese leven, het leven van de kinderen en alles wat er met jouw donatie gebeurt!

 

Als je er zeker van wilt zijn dat je niets van dit avontuur mist, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief zodat je direct een melding van ons ontvangt. 

 

Update 1 - TRAVEL - We survived! 

 

Hèhè, daar zijn we dan! Na een reis van 24u met 2 overstappen kunnen wij ons eindelijk een tijdelijke inwoner van Kathmandu noemen. De weg er naartoe ging echter niet zonder slag of stoot. Stormachtig Nederland zorgde voor een flinke vertraging tijdens ons vertrek vanuit Amsterdam. Normaal gesproken geen enkel probleem, maar met een overstaptijd van maar 2u in Londen is een uur vertraging opeens een gevalletje 'net wel' / 'net niet'... Gelukkig werd het net wel! 

 

Opstakel nr. 2, 8u lang overbruggen op Delhi waar bijna niets te beleven valt is best lang. Dankzij de plantenbak (heerlijk rugsteuntje), het zachte tapijt en een kussentje hebben we echt héérlijk geslapen! Daardoor we waren we fris en fruitig voor onze laatste vlucht naar Kathmandu. Waar we in de 2e vlucht last hadden van alleen maar krijsende baby's, werden deze in vlucht 3 vervangen door hoestende, proestende en roggelende volwassenen. Maar ook dat hebben we weer overleefd.

 

In Kathmandu aangekomen werden we opgehaald door een super enthousiast zwaaiende man, de heer des huizes. Bij ons nieuwe thuis aangekomen bleek wel dat er nog even nieuw laminaat vloertje gelegd moest worden. Na een welkomst kopje thee zijn we met Mick in de taxi gestapt om de voortgang van de bouw van het weeshuis te bekijken. Wat is er hard gewerkt de afgelopen tijd, de eerste etage staat al bijna! Als het goed is wordt aankomende week de vloer van de eerste verdieping gestort. Vervolgens hebben we de middag rustig doorgebracht en zelfs een tentje gevonden met een echte cappuccino. 

 

Vanavond onze jetlag bijslapen, want morgen staat er een dagje sightseeing in Kathmandu op de planning. Maandag gaan we eindelijk de kinderen ontmoeten! 

 

Namaste! 

Ons vertrek op Schiphol Download
Geïmproviseerd bedje in Delhi Download
Update 1 van de bouw Download