Ombir Foundation

Vanaf 6 Oktober a.s gaan wij ons steentje bijdragen in een weeshuis in Nepal. Dit weeshuis wordt geleid door de Nederlandse Mick Bröcker. Mick zet zich met hart en ziel in voor de 11+ kinderen en probeert ondertussen de rest van de wereld te inspireren om te gaan mediteren. 

 

25 april 2015, de dag dat Nepal werd getroffen door een verwoestende aardbeving met als gevolg dat de weeskinderen hun huis verloren en op straat kwamen te staan. Begin 2016 heeft Mick zijn eigen stichting opgericht, de Ombir Foundation. De Ombir Foundation is vernoemd naar één van de weeskinderen die Mick heeft geïnspireerd om deze stap te zetten. 

 

De aardbeving heeft ervoor gezorgd dat de kinderen hun huis verloren. Met als gevevolg dat de kinderen wekenlang in een tentje op het nabij gelegen grasveld sliepen. Momenteel verblijven de kinderen op een bovenverdieping in een veel te klein flatje. Het sanitair in het huis is erg vies en verouderd, de muren zijn beschimmeld en als de vuilnisman door de straat rijdt trilt de hele verdieping. 

 

Ieder kind verdient het om in een veilige en liefdevolle omgeving op te groeien. Dit is dan ook de reden waarom de Ombir Foundation is begonnen met de bouw van een nieuw huis voor alle kinderen. 

 

Wil je meer lezen over Mick en de 11+ kinderen, neem dan een kijkje op de website van de Ombir Foundation.

 

Het realiseren van deze bouw is helaas niet mogelijk zonder de steun en donaties van jullie, so feel free to help! Hoe jij je steentje bij kunt dragen zie je hier